La Chef's Corner

Tja, kock och kock föresten. Någon direkt utbildning i matlagning har jag ju inte och jag lagar inte mest eller bäst mat i gänget heller, men av någon anledning har jag fått axla rollen som kock på våra resor. Och visst är det kul att laga mat! Framförallt gillar jag att laga mat ute i naturen på våra resor. Det är ofta svårare att få maten bra när man är ute i vildmarken än att lyckas hemma vid spisen. Det gör att jag tycker det blir lite roligare och sen smakar ju maten så otroligt bra när man är ute i naturen också, eller hur?

 

Syftet med denna lilla hörna är att ge tips och idéer till dig som också är ute på äventyr i fjällvärden och kanske har tröttnat på färdig påsmat eller bara behöver lite inspiration och tips.

 

Innan vi går vidare måste jag bara först tacka Karin Clarin, Björn Johansson, Kent Johansson samt Anita Forsell för att ha gett inspiration på olika sätt.

 

Det här var bara en kort inledning samt en del tips på måltider som vi på Elmer brukar ha med på våra resor. Det kommer mera recept och tips senare.
Skål och smaklig måltid!

 

Copyright © 2022 elmerfishing.com. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
JoomSpirit